Back on the road again

Usagi och Hatto är tillbaka, och denna gången för att stanna!

 

Som Usagi skrivit om innan så har han varit i Japan! Så många nya intryck, saker han lärt sig och sett har inspirerat honom till att fortsätta skriva här på Yapano. Det är dags att lära er mer japanska!

 

Hatto har samtidigt spenderat sin tid med att åka tåg här i Sverige, letat sig runt till ställen han inte varit på tidigare och gjort så lite som möjligt när det kommer till att plugga japanska under den tiden hans sensei varit iväg.

 

 

Men inte ens olika länder kan hålla Usagi och Hatto ifrån varandra. Det räckte med att bara nämna Yapano så började de båda sakna att vara här med er. Så de bestämde sig att tillsammans ta nya tag och starta upp Yapano på riktigt igen, denna gången med nya tag och fler idéer än någonsin.

 

Så snart bloggen fått sig en ordentlig julstädning så kommer alla lektioner med mera tillbaka.
Självklart kommer vi att lägga upp småsaker under tiden, så titta in då och då för att inte missa något! ^-^

 

Inte nog med detta, men det kommer dyka upp en ny sak med! Något många kanske har svårt för, inte minst Hatto själv - att kunna uttala de ord och meningar du fått lära dig under lektionerna här på Yapano. Därför kommer vi också lägga upp video-lektioner ifrån alla våra tidigare lektioner! Man lär sig ju bättre desto fler sinnen man använder?

 

Vi hoppas att ni har lite tålamod såhär över juletider medans Yapano får sig en ordentlig upprustning med nya bilder och lite ändrigar här och var i designen. Men framför allt i alla tidigare inlägg och lektioner.

 

Usagi och Hatto önskar er en riktigt kul jul! ^w^

 

 


Kommentarer

Onamae wa?
Ses vi igen?

Mail (publiceras ej)


Bloggadress


Kommentar:

Trackback

bloglovin